Сините браниха аванса си от 2:0, взет в София ,

...
 Сините браниха аванса си от 2:0, взет в София ,
Коментари Харесай

Левски е в третия предварителен кръг на Лига на конференциите след равенство с ПАОК

  " Сините " браниха задатъка си от 2:0, взет в София, с цел да преминат в идната фаза на евротурнирите.

Левски е в третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите.

„ Сините ” приключиха наедно 1:1 при гостуването си на ПАОК и отстраниха четвъртфиналиста от миналгодишното издание на шампионата с общ резултат 3:1.

Столичният гранд поведе в 25-ата минута посредством Роналдо, който се възползва от неточност в отбраната на солунчани. В 56-ата минута Тиаго Дантас съумя да изравни. Домакините приключиха мача с девет души, откакто  Дъглас Аугусто и Виейриня бяха изгонени с по два жълти картона, предава Гонг.

Отборът на Станимир Стоилов беше горделив и на „ Тумба ”, тъкмо какъвто треньорът му желае да го вижда. Левскарите в нито един миг не се огънаха, макар 18-те хиляди по трибуните, които сътвориха в действителност луда атмосфера.

Преди елиминацията Мъри съобщи, че отстраняването на ПАОК ще е „ футболно знамение ”, а самият експерт за следващ път потвърди, че мачовете в Европа са негова запазена марка. Левски стартира да написа нова „ синя приказка ”, а идващият му противник е спечелилият от двойката Хамрун Спартанс (Малта) и Вележ Мостар (Босна и Херцеговина).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР